Zamieszczone przez maksiu
brak anteny zewnętrznej
Zwiń
X
-
Re: brak anteny zewnętrznej
płetwa odpowiada za GSM, NAVI lub Webasto więc jeżeli nie masz któregoś z systemów to nie masz takiej antenyZamieszczone przez MacheeborPrzy odbiorze samochodu nie porównywałem tego z innymi egzemplarzami ale przed chwilą, oglądając zdjęcia na necie zauważyłem antenę zewnętrzną (płetwę) na dachach octavii III, której u mnie... nie ma. O co kaman? Tak ma być?
Komentarz
-
-
Tylko się nie zdziw jak nie będzie odmrożone 3 światło stop lub nawet 2-3 górne ścieżki na tylnej szybie - tam jest antena, a nie elementy grzewcze.Zamieszczone przez arekrsl1ma w tylnej szybieO3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
Wiem bo w niej uczestniczyłem i nawet zaczepiłem o to ASO. Uprzedziłem tylko kolegę, żeby się nie zdziwił.Zamieszczone przez Fredy.PWkylo76, dokładnie jakiś czas temu było sporo dyskusji na forum na ten temat
PzdrO3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
No co Ty, nie wziąłem tego do siebie. Ale mi miło, że chciałeś poprzeć moje słowa. Od razu urosłem (wszerz, bo w moim wieku to już wzdłuż się nie da)Zamieszczone przez Fredy.PWSorry kylo76 za tego posta widzę, że odebrałeś go do siebie...
O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
może ktoś podrzucić linka do tego tematu? Czyli co - jeśli nie mam płetwy to 3 górne paski ogrzewania nie będą działać w tylnej szybie? 3 stop będzie przykryty lodem?Zamieszczone przez Fredy.PWkylo76, dokładnie jakiś czas temu było sporo dyskusji na forum na ten temat
PzdrJeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
-
Moim skromnym zdaniem, to nawet użytkownicy, którzy mają auto z płetwą na dachu, to i tak podstawową antenę do odbioru radia mają w szybie, czyli dotyczy to wszystkich właścicieli liftbackaZamieszczone przez kylo76Coś jakbyś zgadł, chyba, że coś teraz zmienili. Serwisant próbował mi wmówić, że się odgrzeje od światła stopu :lol:Zamieszczone przez bob_best3 stop będzie przykryty lodem?
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72759
PzdrPzdr, Fredy
Silnik w mojej O3 smaruje olej
Komentarz
-
-
no to przyznam, że to trochę lipa. Ważne że w lusterku tego nie widać (czyli nie ogranicza widoczności do tyłu), ale z 3-cim stopem to lipa jak nic.Zamieszczone przez Fredy.PWMoim skromnym zdaniem, to nawet użytkownicy, którzy mają auto z płetwą na dachu, to i tak podstawową antenę do odbioru radia mają w szybie, czyli dotyczy to wszystkich właścicieli liftbackaZamieszczone przez kylo76Coś jakbyś zgadł, chyba, że coś teraz zmienili. Serwisant próbował mi wmówić, że się odgrzeje od światła stopu :lol:Zamieszczone przez bob_best3 stop będzie przykryty lodem?
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72759
PzdrJeśli pomogłem - kliknij "pomógł"
! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Nowoczesność panie w domu i zagrodzie. Mnie nie przeszkadza, bo tego nie widzę. Nie wiem jaki mróz musiałby być, żeby na głucho zamarzła szyba nad 3-cim stopem. Więc światło stop i tak będzie widoczne, tylko że rozmyte.Zamieszczone przez bob_bestale z 3-cim stopem to lipa jak nic
TTTMO3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
Komentarz
-
widzę, że odebrałeś go do siebie... Moim zamiarem było wprost przeciwnie poparcie Twoich słów, podniesienie ich wagi :szeroki_usmiech Dobrze pamiętam tamtą dyskusję, ale trudno spamiętać wszystkich uczestników
Komentarz